Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Zelf wespen bestrijden

In de zomermaanden zijn er erg veel mensen die last hebben van wespen. Ze gaan op je eten zitten, je kan nergens rustig lopen zonder dat ze je lastigvallen en alle bloemen zitten vol met wespen. Dit is de tijd dat veel mensen worden gestoken en last hebben van deze dieren. Het bestrijden van wespen is helemaal niet lastig en kan met keukenmiddelen gemakkelijk worden gedaan. Wespen komen op zoete dingen af dus de makkelijkste en meest bekende manier van het bestrijden van wespen is het plaatsen van een bakje met siroop op een plek waar je er geen last van hebt. De wespen zullen hier massaal op afkomen en erin kruipen. Wanneer de wespen vast komen te zitten in de siroop kunnen ze niet meer wegvliegen en zullen ze langzaam sterven in het zoete bad.

Andere manieren

Een ander voorbeeld van het verjagen van enkele wespen is het plaatsen van een rotte appel, ver weg van je huis. Deze rotte appel trekt wespen aan en zij zullen dus niet meer in je tuin te vinden zijn totdat deze rotte appel geheel verdwenen is. Er zijn ook zogenaamde geurkaarsen die je rond de plek kan plaatsen waar je geen wespen wilt zien. Deze geurkaarsen verspreiden een bepaald geur die wespen haatten en dit zorgt ervoor dat je rustig in de tuin kan zitten zonder last. Naast geurkaarsen werkt wierook ook erg goed om wespen weg te houden.

Als men niet een enkele wesp wilt bestrijden maar het hele nest dan zijn daar ook een aantal mogelijkheden voor. Het meest effectieve is het kopen van een oud en leeg wespennest. Het tot last zijnde wespennest zal niet in het territorium van het lege nest willen komen en ze zullen dus vertrekken. Wanneer men eerst met spullen uit eigen huis het nest wilt bestrijden dan kan dit uiteraard ook. Het plaatsen van een bakje azijn met kruidnagel erin werkt vaak erg goed. Dit is een geur die de wespen niet kunnen uitstaan en ze zullen dan ook snel vertrekken. Hetzelfde resultaat kan worden behaald wanneer men bakjes met gebrande koffie in de tuin zet.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.