Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespen verjagen

Er zijn veel mogelijkheden om wespen te verjagen. Het is mogelijk om ze te vangen in kleine bakjes om ze daar vervolgens in te laten sterven, maar om de wespen echt te verjagen is veel meer nodig. Om de wespen te verjagen dient men de hele kolonie te verdrijven, anders blijven de wespen maar terug komen. De kolonie leeft uiteraard in de wespennest en om de kolonie te verdrijven moet het nest worden verwijderd. Wanneer men erg veel last heeft van wespen en over wilt gaan op deze ingrijpende stap moet als eerste het wespennest lokaliseren of laten lokaliseren door een professional. Meestal is dit helemaal niet makkelijk omdat wespen zich op allerlei plaatsen hebben kunnen nestelen. Ze kunnen in de grond, aan een boom of zelfs in een huis zitten. Het is dus cruciaal dat het nest eerst wordt gevonden voordat er verdere stappen worden ondernomen.

Uitroeien

Wanneer het wespennest is gevonden kan het nest op een paar manieren worden uitgeroeid of weggejaagd. Allereerst kan men zelf proberen het wespennest te verjagen zonder al te veel risico. Als je een leeg wespennest op internet koopt en deze in je tuin zet zullen wespen die al in je tuin zitten vertrekken. Wespen komen niet in elkaars territorium en het tot last zijnde wespennest zal vertrekken en zijn heil ergens anders zoeken. Wat ook werkt is het plaatsen van bakjes azijn met kruidnagel rond het nest. Wespen houden niet van deze geur en zullen vrij snel vertrekken. Wat je zelf ook onderneemt, zorg ervoor dat je nooit het nest volledig afsluit. Wespen zullen zich een weg uit het nest eten en wie weet waar ze dan terechtkomen. Bij een aanhoudend probleem is het verstandig om een professionele bestrijdingsdienst te bellen die het nest verwijdert.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.