Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen kan een vrij gevaarlijke maar zeer urgente zaak zijn. Wanneer men overgaat op het verwijderen van een wespennest is er vaak sprake van noodzaak. De wespen zijn dan tot zo een grote last dat ze weggehaald moeten worden.

Allerhande keukenmiddelen

Als eerste kan men proberen om huis-tuin-en-keuken middelen te gebruiken zoals het vangen van enkele wespen met siroop of het trachten weg te jagen van het gehele nest door bepaalde geuren te verspreiden. In het geval dat alle middelen al zijn aangegrepen dient men terug te vallen op professionele bestrijdingsdiensten die het hele wespennest verwijderen. Het is niet gemakkelijk om een wespennest te verwijderen en het is dan ook zeker niet aan te raden dat men dit zelf thuis gaat proberen. Het verstandigste is om dit door mensen te laten doen die er verstand van hebben en ervaren zijn.

Bescherming en de bestrijder

Mocht je het wel zelf willen proberen dan is het vereist dat je beschermende kleren draagt. Je weet nooit hoe de wespen zullen reageren en over het algemeen zijn de beestjes extreem agressief. Wat er ook gebeurt, dek nooit het nest af. De wespen zullen zich een weg uit het nest eten en wie weet waar ze dan terecht komen. Kleine nestjes kunnen zelf verwijdert worden met de hand of worden volgegoten met water. Het is verstandig om dit in de avond te doen omdat de wespen zich dan allemaal in het nest bevinden en over het algemeen erg rustig zijn. Wanneer wespennesten groter zijn dan een tennisbal wordt het echter al wat gevaarlijker om het nest vol te gooien. Imkers of bestrijdingsdiensten zijn getraind in het verwijderen van wespennesten. Zij hebben de juiste kleding en de juiste materialen om het nest zonder al te grote gevaren te verwijderen.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.