Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespenpoeder

Een van de meest gangbare en doeltreffende middelen voor het bestrijden van wespen is de zogenaamde wespenpoeder. Dit is vooral erg makkelijk te gebruiken in holle ruimtes zoals spouwmuren en onder dakpannen. Het is een poeder die dient ter bestrijding van het nest zelf.

Het aanbrengen van dit poeder dient men aan de opening van het nest te doen. Het liefst in de avond aangezien dit de tijd is dat de wespen allemaal binnen in het nest zitten. Men zorgt ervoor dat er dan in de opening van het nest wat poeder ligt waar de wespen makkelijk mee in aanraking kunnen komen. Dit poeder zal de wespen doden en het nest zal langzaam uitsterven. Bij nesten in spouwmuren of onder dakpannen is het verstandig om het poeder gewoon aan de opening van het nest neer te leggen. Zo komen de wespen hier nog steeds makkelijk mee in aanraking en zullen ze snel sterven.

Wanneer er na de eerste keer van het neerleggen van het poeder nog geen resultaat is, dan is het zaak om dit herhaaldelijk te blijven doen totdat er wel resultaat is. Wanneer het echter te lang duurt is het beter om professionele hulp van een bestrijdingsdienst of een imker in te schakelen. Er gebeuren immers veel ongelukken wanneer men zelf dingen gaat proberen en de wespen alleen maar agressief maakt. Deze situatie is zeer onwenselijk en moet dan ook in alle gevallen vermeden worden. Ongediertebestrijders zijn gespecialiseerd in het verwijderen van het wespennest en weten precies wat ze moeten doen en wat ze van de wespen kunnen verwachten.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.