Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespen in de schuur

Wespen zijn altijd op zoek naar een plek waar ze genoeg materiaal hebben om hun nest mee te kunnen maken. Wespen maken hun nest van plantenvezels of van stukjes hout. Deze materialen zijn volop aanwezig in de typische Nederlandse schuurtjes. Deze schuurtjes zijn vaak van hout en daarbij ligt er ook veel gereedschap wat gemaakt is van hout. Al deze dingen zijn ideaal voor een wesp omdat hij hieraan kan knagen en het hout kan gebruiken voor zijn nest. Dit is de reden dat er vaak wespennesten in schuurtjes te vinden zijn.

Deze wespennesten worden vaak op plekken in de schuur gebouwd waar men weinig komt. Het probleem is echter dat wanneer men juist wel op die plek komt, het nest al flink is gegroeid en dat de wespen zeer verstoord kunnen raken en erg onvoorspelbaar en agressief kunnen reageren. Het gebeurd regelmatig dat er een wespennest is gebouwd tussen een stapel tuingereedschap. Dit gereedschap is al een tijd niet gebruikt en het nest is zeer gegroeid. Wanneer iemand echter het gereedschap wel weer wilt gebruiken bestaat het risico dat hij daarmee het wespennest ernstig verstoord of zelfs kapot maakt. In dit geval zijn de gevaren erg groot.

Wespen tolereren niemand in de buurt van het nest, laat staan dat iemand er aan mag komen. Wespen reageren in dit geval erg onvoorspelbaar en uiterst agressief. Het is zeer af te raden om zelf op onderzoek uit te gaan als men denkt dat er een wespennest in de schuur zit. De kans dat het nest per ongeluk wordt verstoord is zeer groot en het is dan zeer aan te raden om een professionele bestrijdingsdienst te bellen wanneer zich er een ongewoon aantal wespen in het schuurtje bevindt.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.