Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespen bestrijden

Wespen zijn, zeker in de zomer, een ware plaag voor mensen. Ze vliegen overal rond, gaan op eten zitten en met een beetje pech word je ook nog eens geprikt. Kortom, er zijn veel redenen om wespen te willen bestrijden. Dit kan ook zeer gemakkelijk worden gedaan. De oorzaak van het probleem ligt vrijwel nooit bij de mens, dit ligt bij het ongelukkige feit dat een koninginnewesp haar nest in jouw omgeving heeft gemaakt, met alle gevolgen van dien. De enige discrete oplossing in dit geval, is het bestrijden van het nest en daarmee van het gehele wespenvolk. Daarnaast zijn er ook veel alternatieven om enkele wespen te vangen of zelfs te doden. Dit zijn de zogenaamde ‘zelfgemaakte wespenvallen’.

Wespenvallen

De meest effectieve wespenval is vaak de meest simpele variant. Men pakt een bakje en vult deze met een plakkerige maar wel zoete substantie en laat deze buiten op een open plek staan. Wespen zullen hier op af komen en zullen blijven steken. Na een tijdje sterven de wespen in de kleverige pap en heb je er geen last meer van. Deze manier van wespenbestrijden zorgt er alleen voor dat er een paar wespen worden gevangen en gedood. Het is in dit geval niet zo dat er na deze handeling nooit meer last is van wespen.

Organische vallen

Het is ook mogelijk om wespen te bestrijden met organische materialen. Zo is er de mogelijkheid om een rotte appel op een afstandje van het nest te leggen. De wespen zullen hier vervolgens naartoe gaan. Het vullen van een bakje met gebrande koffie wat je in de tuin zet en aansteekt werkt ook erg goed. De tuin ruikt naar koffie maar de wespen blijven weg. Tot slot is het meest verstandige om een bestrijdingsdienst te bellen wanneer het probleem uit de hand loopt. Zij kunnen het nest verwijderen zodat je er geen last meer van hebt.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.