Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespen bestrijden kosten

De kosten van het bestrijden van wespen zijn geheel afhankelijk van de methode die wordt gebruikt. Binnen deze methodes zijn er ook nog eens twee mogelijkheden. Je kan zelf de wespen bestrijden of je kan een imker of een bestrijdingsdienst langs laten komen. Uiteraard is het inhuren van een imker of een bestrijdingsdienst het duurste alternatief. Dit komt vooral omdat zij worden betaald voor hun tijd en professionele middelen die ze gebruiken. Voordat men naar de kosten gaat kijken moet er worden gekeken hoe ernstig het probleem is en of er überhaupt een professional nodig is.

Alledaagse keukenmiddelen

Met huis-tuin-en-keuken middelen kan er al een heleboel worden bereikt in het bestrijden van de wespen. Een bakje met siroop kan al een aantal wespen vangen en doden. Uiteraard is deze oplossing niet erg duur en zeer makkelijk te maken. Iedereen heeft wel een bakje en wat siroop in huis. Het kopen van een oud wespennest die het tot last zijnde wespennest moet verdrijven is al een duurdere oplossing. In dit geval moet er een wespennest worden aangeschaft en moeite worden gedaan om het op te halen en te plaatsen. Toch zullen deze kosten niet in de honderden euro’s lopen maar zonder moeite op een paar tientjes blijven steken.

Hulp inroepen

Bij professionele hulp zullen de kosten ook zeker niet excessief zijn maar wel degelijk hoger dan bij het zelf bestrijden van wespen. De imker of bestrijdingsdienst vragen meestal een bedrag rond de €60 euro maar kan variëren tussen de €40 euro en €100 euro. Als men overgaat op professionele hulp dan is men wel verzekerd dat het wespennest zal worden verwijderd. Het kost iets meer maar dan is de zekerheid ook een stuk groter.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.