Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespen bestrijden met poeder

Er is een poeder wat het erg makkelijk maakt om wespen te bestrijden. Dit poeder dient men ‘s avonds rond de opening van het wespennest aan te brengen zodat de wespen er gemakkelijk mee in aanraking kunnen komen. Wanneer de wespen vervolgens uit hun nest komen zullen ze het poeder aanraken en sterven. Op deze manier wordt het nest op een effectieve en discrete manier langzaam kleiner en sterft het volk uiteindelijk uit.

Strooien van wespenpoeder

Meestal lukt het niet om het nest in 1 keer uit te roeien. In dat geval moet er vaker met poeder worden gestrooid totdat het gehele proces voltooid is. Het is verstandig om de poeder in de avond rond de opening te leggen. De wespen zijn dan allemaal in het nest en zo zal geen enkele wesp kunnen ontkomen. Daarbij is het ook veel minder gevaarlijk om het poeder ‘s avonds te strooien omdat er geen wespen in en uit het nest gaan. Zo is de kans op een aanval van een of meerdere wespen gering en kan men rustig zonder angst de poeder rond het nest strooien.

Hulp inschakelen

Wanneer na herhaaldelijk strooien van het poeder, het volk nog steeds tot last is, is het aan te raden om een professional te bellen. Misschien is het strooien van het poeder niet op de juiste manier gebeurd, of moet er iets heel anders gebeuren. Een professional kan vaak meteen zien of er iets mis is gegaan en wat de risico’s zijn van een eventueel ander ingrijpen. Meestal zijn imkers bereidt om tegen een lage vergoeding te kijken en te komen helpen. Er kan niet veel fout gaan bij het strooien van het poeder maar je weet het nooit. Het is veel makkelijker om een nest met wat poeder te bestrijden dan om het helemaal te moeten gaan verwijderen.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.