Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespennest in de grond

Een wespennest in de grond is vaak eigendom van de gewone wesp. Deze wesp vindt het fijn om zijn nieuwe nest te bouwen in het oude hol van een zoogdier omdat dit veel tijd en moeite scheelt. De koningin bouwt hier een klein hol wat later in het jaar zal worden uitgebouwd door de volgende lichtingen van wespen. Een wespennest in de grond is er lastig te ontdekken omdat het zich volledig buiten het zicht bevinden. Wespennesten onder de grond kunnen gemakkelijk en erg snel uitgroeien tot een gigantische kolonie omdat ze niet zo makkelijk worden lastiggevallen. Het uitbreiden van deze nesten gaat door het weggraven van stukken aarde of het vernuftig gebruik maken van muizengangen onder de grond.

Zelf graven?

Wespennesten in de grond zitten vaak erg diep en het is dan ook erg lastig om daar bij te komen. Er zijn talloze bestrijdingsmiddelen aanwezig op de particuliere markt maar deze middelen komen vaak niet zo diep en maken soms je hele tuin kapot. Daarbij moet men vaak op de knieƫn zitten om te kijken wat er nu gaande is onder de grond en de wespen kunnen dan makkelijk bij je komen en je steken. Al met al is het erg risicovol om zelf een nest te bestrijden.

Veel bestrijdingsdiensten zijn goed uitgerust met de juiste kleding en de juiste middelen. Wespen zitten vaak erg diep en gebruiken molholen. Wanneer men water of gif in de gangen laat lopen zal dit vaak op andere plaatsen terecht komen dan daadwerkelijk in het nest. Bestrijdingsdiensten brengen onder druk een bepaald poeder in de gangen en door deze druk komt het bestrijdingspoeder ook in het nest waardoor alle wespen doodgaan. Meestal is dit in een dag gedaan.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.