Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Kosten verwijdering wespennest

Het verwijderen van een wespennest is niet erg makkelijk. Bij het verwijderen is het belangrijk om te weten waar het nest zich bevindt en hoe groot het is. Hoe kleiner het nest hoe makkelijker het is om het te verwijderen. Bij een nest ter grootte van een tennisbal kan er zeer gemakkelijk wat kokend heet water in worden gegoten en de overlast van het nest is verdwenen. Hoe groter het nest wordt hoe moeilijker en kostbaarder het wordt om het nest te verwijderen. Toch hoeft het niet de hele wereld te kosten om deze nesten te verwijderen of te laten verwijderen.

Bescherming

Allereerst is het zaak om goede kleding te kopen, wanneer men zelf een wespennest gaat verwijderen. Wespen kunnen zeer agressief reageren wanneer je aan hun nest komt en dat zal betekenen dat ze zullen proberen te gaan steken, met alle gevolgen van dien. Het verstandigste is om een imkerpak te lenen of aan te schaffen. Deze pakken zijn vrij duur dus wanneer er geen mogelijkheid is om er een te lenen is het verstandiger en goedkoper om een imker in te huren. Met een imker uitrusting kan het wespennest gemakkelijk, zonder risico worden vastgepakt of uitgegraven en worden afgeleverd bij een imker. Zorg ervoor dat het nest nooit wordt afgesloten of wordt weggegooid. Dit zal de wespen boos maken en ze zullen zich een weg uit het nest eten en zeer agressief worden.

Het inhuren van een bestrijder hoeft helemaal niet duur te zijn. In heel Nederland zijn er verschillende tarieven maar je bent tussen de €40 euro en €100 euro kwijt om een nest te laten verwijderen. Deze kosten zijn helemaal niet hoog als je weet dat je daarna van een vervelend probleem af bent en dat je de wespen niet zo gauw meer terug ziet. Een veilige situatie is voor veel mensen nog veel meer geld waard.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.