Wespennest verwijderen

Een wespennest in de buurt van je woning, winkel of kantoor? Onderneem dan snel actie en schakel een wespenbestrijder in!

Wespennest

- Wespennesten
- Wespenbestrijding

Algemeen

- Levenswijze wespen
- Wespen bestrijden
- Kosten wespennest verwijderen
- Wespennest verwijderen
- Wespensteek

Prijzen

- Kosten
- Offertes vergelijken

Waar?

- Wespen in huis
- Wespen in spouwmuur
- Wespen in de schuur
- Wespennest in de grond

Informatie

- Beginnend wespennest
- Bestrijden met poeder
- Zelf wespen bestrijden
- Wespen verjagen
- Wespenpoeder

Soorten wespen

- Wespen
- Wespensoorten
- Duitse wesp
- Gewone wesp
- Hommels
- Papierwesp

Direct hulp!

- Bestrijders contacteren

Advertentie:

Wespen in huis

Een wespennest komt niet zomaar in een huis terecht en meestal bevindt dit nest zich ook niet op een plek waar je vaak komt. Toch kan een nest in het huis grote gevaren met zich mee brengen. Het is erg gevaarlijk wanneer dit nest een lange tijd ongestoord kan doorgroeien. Nesten bevinden zich vaak op zolder en kunnen hier erg groot worden omdat er bijna nooit iemand komt en het ontdekt.

Te laat

Vaak worden deze nesten pas ontdekt wanneer het veel te laat is. Dit is omdat er overal in de omgeving van het huis wespen te zien zijn terwijl men niet weet waar ze vandaan komen. In dit geval gaat men actief zoeken naar het nest en komt tot de conclusie dat het nest zich in het huis moet bevinden en niet ergens in de tuin zoals meestal als eerste wordt gedacht. Een nest in huis is gevaarlijker dan een nest in de tuin omdat de wespen in jouw directe leefomgeving komen en deze ook bedreigen. Er is geen plek waar je je kan terugtrekken wanneer er wespen in het huis zitten, wat het probleem zeer dringend maakt.

In huis

Wanneer er een wespennest is gevonden in het huis is het zeer aan te raden om een bestrijdingsdienst te bellen. Het is erg lastig om zelf zomaar een wespennest te verwijderen binnen het huis omdat er niks fout mag gaan. Een misstap en de wespen kunnen agressief worden en dan zitten ze door het hele huis heen met alle gevolgen van dien. Dit is gevaarlijk voor jou en jouw gezondheid maar ook voor de familie of kinderen die worden blootgesteld aan dit grote gevaar. Een wespennest in het huis dient door een professionele bestrijdingsdienst te worden verwijdert zodat er geen risico’s overblijven en niemand zal worden blootgesteld aan het gevaar van agressieve wespen in huis.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bestrijder die jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.